Skip links
lenzen

ZACHTE LENZEN

Zachte contactlenzen zijn populair. Terecht, want deze lenzen zijn comfortabel én betaalbaar. Bovendien is er altijd een lens die past.

Van de gezonde en gemakkelijke maandlens tot duurzame lenzen voor langer gebruik en varianten met een cylinder; goed zien is u goed voelen. Uiteraard mag u bij Boorsma Optiek vertrouwen op professioneel advies, zodat we altijd de lens selecteren die perfect aansluit op uw levensstijl en ogen.

 

SILICONE HYDROGEL Contactlens

Een contactlens die u niet voelt? De silicone hydrogel lens laat zes keer zoveel zuurstof door dan de gewone zachte lenzen. Uw ogen kunnen dus vrijuit ademen

De silicone hydrogel lens heeft maar de helft van het oogvocht nodig, waardoor u geen last krijgt van droge ogen bij airconditioning of intensief computergebruik. Onze nieuwste silicone hydrogel lens heeft een tweede laag met een vochtigheidsgraad van 80% en is door een nieuwe technologie nog gladder. Hierdoor heeft u helemaal niet meer door dat u lenzen draagt!

 

VORMVASTE LENZEN

Vormvaste contactlenzen – ook bekend als ‘harde’ lenzen – bestaan al heel lang. De techniek achter deze lenzen heeft echter niet stilgestaan.

Deze lenzen zijn bijvoorbeeld al lang niet meer zo ‘stug’ als vroeger. Integendeel, ook harde lenzen zijn zuurstofdoorlatend, wat het draagcomfort enorm heeft vergroot. uitvoert. Onze vormvaste lenzen hebben dan ook altijd de perfecte pasvorm, namelijk gevormd naar uw oog!

 

MULTIFOCALE LENZEN

Kunt u niet wennen aan het gevoel van een leesbril? Bent u de bril altijd kwijt? Ontdek de LeesLens, een multifocale lens waarmee u de kleine lettertjes ineens weer kunt lezen.

Alle zachte lenzen zijn bij ons leverbaar in een makkelijk maandsysteem waarbij u de lenzen ook maandelijks kunt betalen. U wordt ieder half jaar herinnert aan een lenscontrole en als er wat is dan is er altijd een contactlensspecialist aanwezig. Dat voelt wel zo vertrouwd.

lenzen abonnement

Zorgeloos lenzen dragen in een lens abonnement systeem, natuurlijk kunt u de lenzen “gewoon” kopen bij Boorsma Optiek. Het meerendeel van onze klanten kiezen echter voor een lens abonnement systeem.

Een compleet systeem waarbij u gemakkelijk gespreid kunt betalen. Naast vloeistof, controles, breuk en scheurgratie krijgt ieder half jaar een herinnering voor controle en/of vervanging van uw lenzen.

En bij problemen is er altijd een contactlens specialist aanwezig om u te helpen. Wel zo’n fijne gedachte.

Ons lenzen abonnement zorgt ervoor dat u nooit meer zonder lenzen zit. Dit systeem houd in dat u altijd verzekerd bent van de juiste lenzen. Meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs!